Eigen website

Startpagina script

Grote kans dat u ze kent: startpagina's. Dat zijn die pagina's met daarop een verscheidenheid aan links, meestal onderverdeeld in diverse categorieën. De bekendste startpagina website is misschien wel Startpagina.nl
 
Heeft u altijd al een eigen startpagina website willen hebben, dan is via de website van Vrolijk Internet Services een modern startpagina script beschikbaar. Met het script kunt u onbeperkt dochterpagina's aanmaken. Desgewenst kunt u gebruikersregistratie aanzetten waardoor ook bezoekers zich kunnen registreren als paginabeheerder. Vervolgens kunnen zij via het beheerdersgedeelte dochterpagina's aanmaken en links toevoegen.
 
Voor iedere link wordt door het startpagina script bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Zo kunt u zien welke links populair zijn onder de bezoekers van uw startpagina en welke niet.
 
De paginabeheerders kunnen de kleuren per startpagina apart wijzigen. Via een linksuggestieformulier en een contactformulier kunnen bezoekers links aanmelden. Wanneer één van deze formulieren wordt ingevuld ontvangt de paginabeheerder direct een e-mail met de ingevulde gegevens. Is een paginabeheerder zijn of haar wachtwoord vergeten, dan biedt het script een handige "wachtwoord vergeten" optie.
 
Is uw interesse gewekt? U kunt hier meer informatie over het startpagina script vinden. Wilt u wel een startpagina website maar bent u bang dat het u niet lukt om het script te installeren? Vrolijk Internet Services installeert het script gratis op uw website wanneer dat wilt. Heeft u op een later tijdstip nog vragen over het script, dan is Vrolijk Internet Services telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 070-4500145.

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken