Eigen website

Marktplaats script kopen

Bent u op zoek naar een marktplaats script dat u kunt kopen, dan zou u eens op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services moeten kijken. Dat bedrijf biedt op haar website een betaalbaar marktplaats PHP script aan. Het marktplaats script van Vrolijk Internet Services is voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. Via deze beheeromgeving kunt u heel eenvoudig uw eigen marktplaats aanpassen. Er is geen enkele kennis van websites maken of programmeren vereist. Het marktplaats PHP script is al voorzien van de functies die u mag verwachten van een advertentie website.
 
Zo kunt u op diverse manieren geld verdienen met het marktplaats script. Wanneer u betaalde rubrieken aanmaakt op uw advertentie website, dan zal een adverteerder moeten betalen als hij een advertentie in een dergelijke rubriek plaatst. Ook wanneer de adverteer een telefoonnummer of een website bij zijn advertentie wil tonen, dan kunt u hier een geldbedrag voor vragen. Voor het tonen van een telefoonnummer en het tonen van een website bij een advertentie zijn aparte prijzen in te stellen.
 
Het installatiescript maakt een grote hoeveelheid rubrieken voor u aan. U kunt deze rubrieken direct inzetten op uw advertentie website. Maar het is ook mogelijk om de rubrieken volledig naar eigen wens aan te passen. U heeft de volledige controle over de rubrieken die op uw advertentie website worden gebruikt. Ook kunt u de kleuren van uw advertentie website en de verschillende items in het navigatiemenu heel gemakkelijk via de beheeromgeving van het marktplaats script aanpassen.
 
Via deze link bezoekt u de website van Vrolijk Internet Services. U komt via de link direct op een pagina terecht met meer informatie over het marktplaats script. Het is op de pagina ook mogelijk om het marktplaats script te kopen. Wilt u niet zelf programmeren, dan is het slim om het marktplaats script van Vrolijk Internet Services te gebruiken voor het beginnen van uw eigen marktplaats.

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken