Eigen website

Marktplaats script

Wilt u een eigen marktplaats beginnen zonder daarbij zelf PHP code of HTML code te hoeven schrijven, dan zou u eens kunnen overwegen om het marktplaats script van Vrolijk Internet Services te gebruiken. Met dit marktplaats PHP script is het beginnen van uw eigen marktplaats een fluitje van een cent. U hoeft geen verstand van PHP of HTML code te hebben.
 
Op een simpele wijze uw eigen marktplaats beheren
Wilt u iets aan uw advertentie website wijzigen dan kunt u daarvoor de bij het marktplaats script behorende beheeromgeving gebruiken. U kunt inloggen op deze omgeving met de inloggegevens die u tijdens het draaien van het installatiescript zelf heeft gekozen. Het script heeft aan de hand van de door u gekozen inloggegevens een gebruikersaccount voor u aangemaakt met rechten om de website volledig aan te passen.
 
Zo kunt u de rubrieken die door het installatiescript worden aangemaakt helemaal aanpassen. Dit betekent dat u niet verplicht bent om de door het script aangemaakte rubrieken te gebruiken. U kunt via de beheeromgeving heel eenvoudig uw eigen rubrieken aanmaken en de standaardrubrieken verwijderen.
 
Marktplaats script kopen
Denkt u dat u het marktplaats script kunt gebruiken voor het beginnen van uw eigen marktplaats? Klik dan hier om de website van Vrolijk Internet Services te bezoeken. De link verwijst rechtsstreek naar de pagina met informatie over het marktplaats script. Ook kunt u via die pagina het marktplaats script kopen.

Online inkomen via het marktplaats script
U kunt het marktplaats script van Vrolijk Internet Services op verschillende manieren inzetten voor het genereren van (extra) inkomsten. Zo kunt u in eerste instantie betaalde rubrieken plaatsen op uw advertentie website. Het plaatsen van een advertentie in een betaalde rubriek zal, zoals de naam al zegt, geld kosten voor de adverteerder. Hoeveel geld het plaatsen van een advertentie in een betaalde rubriek kost, kunt u per betaalde rubriek afzonderlijk instellen.
 
Ook kan het zijn dat de adverteerder graag een telefoonnummer of een website vermeldt bij zijn advertentie. Voor een dergelijke vermelding kunt u ook een geldbedrag vragen. De prijs voor het tonen van een website bij een advertentie en de prijs voor het tonen van een telefoonnummer bij een advertentie zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.
 
 
 
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken