Eigen website

Marktplaats CMS

Een marktplaats CMS is een CMS systeem waarmee u een eigen marktplaats kunt beginnen. Een dergelijk CMS systeem kunt u voor een klein bedrag al aanschaffen.
 
Een belangrijk voordeel van een marktplaats CMS kopen, is dat u zelf geen tijd hoeft te stoppen in het programmeren van een dergelijk systeem. Ook hoeft u geen programmeur in te huren die het CMS systeem voor u bouwt. Een kant en klaar marktplaats CMS bevat vaak al de functionaliteiten die u zoekt.
 
Nog een pluspunt van een kant en klaar marktplaats script kopen is dat er over een aantal belangrijke dingen al is nagedacht. Zo is het belangrijk dat het inlogsysteem op een veilige manier werkt. En moeten online betalingen op de juiste manier gecontroleerd worden. Bij een kant en klaar marktplaats script hebben de programmeur zich al over deze zaken gebogen bij het ontwikkelen van het marktplaats script.
 
U bespaart dus een hoop tijd als u met een kant en klaar marktplaats script aan de slag gaat. En wanneer u het door een programmeur zou moeten laten bouwen, dan bespaart u met een kant en klaar marktplaats script ook geld.
 
U kunt betaalbaar aan een marktplaats script komen via de website van Vrolijk Internet Services. Het PHP script wordt geleverd met een installatiescript dat een groot aantal categorieën voor u aanmaakt op de website. Zo krijgt u een basis om mee te werken. Uiteraard kunt u deze categorieën aanpassen zoals u wilt. Het aanmaken, wijzigen of verwijderen van een categorie is met het marktplaats script geen enkel probleem.
 
Ook de uitstraling van uw website is op een makkelijke manier te wijzigen. Kleuren kunt u kiezen aan de hand van een kleurkiezer. Na het opslaan van uw wijzigen wordt uw website direct in de door u gekozen kleuren getoond.
 
Ook allerlei algemene instellingen, zoals het aantal dagen dat een advertentie op de website zichtbaar moet blijven en het maximaal toegestane aantal foto's bij een advertentie, kunt u met de beheeromgeving heel gemakkelijk wijzigen.

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken