Eigen website

Eigen startpagina maken

Een eigen startpagina maken is niet moeilijk. Startpagina's zijn ontstaan vanuit het idee om mensen zonder technische kennis de mogelijkheid te geven een online linkoverzicht te maken. Het aanmaken van een startpagina is over het algemeen gratis.
 
Hoeveel startpagina's u mag aanmaken verschilt per website. Bij sommige websites is het niet mogelijk om een tweede startpagina aan te maken.  Vaak is een beperking in het aantal startpagina's overigens wel weer te omzeilen door u via een ander e-mailadres te registreren op de website. Daarmee kunt u dan vaak weer één startpagina maken.
 
En zo kunt u natuurlijk door blijven gaan maar het is dan wel nodig om u steeds via een nieuw e-mailadres te registreren op de website. Doet u dat steeds via hetzelfde IP-adres, dan ziet de beheerder natuurlijk alsnog dat het om één en dezelfde persoon gaat.
 
Er zijn overigens voldoende startpagina's waar geen beperkingen zijn op het aantal startpagina's dat u kunt aanmaken. Een groot deel van deze startpagina's zal via enkele simpele zoekopdrachten in Google te vinden zijn.
 
Wat u ook kunt doen is uw eigen startpagina website starten. Dit hoeft niet duur te zijn. Het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services is een betaalbaar script waarmee u een startpagina website kunt maken. En u hoeft helemaal niets te weten over de opmaaktaal HTML. U kiest in het beheerdersgedeelte de kleuren voor uw website uit en het script regelt de rest.
 
Het script bevat een registratieformulier waarmee bezoekers zich kunnen registreren als beheerder van hun eigen startpagina. Na het inloggen kunnen zij op uw website een startpagina aanmaken en de relevante gegevens voor de startpagina invullen. Zo kan men het gewenste subdomein opgeven en een titel invullen. Ook kan men een beschrijving voor de zoekmachine en relevante zoekwoorden invullen voor de startpagina. Tevens kan de beheerder de kleuren van de verschillende elementen op de startpagina aanpassen.
 
Nadat de startpagina is aangemaakt, kan men categorieën op deze startpagina plaatsen. Binnen deze categorieën kan men links, tekst en afbeeldingen toevoegen.
 
Het Startpagina Script voorziet alle dochterpagina's automatisch van een linksuggestieformulier en een contactformulier. Als één van deze formulieren wordt ingevuld, krijgt de beheerder van de betreffende dochterpagina per e-mail een bericht. Aan de hand van deze e-mail kan de beheerder actie ondernemen.

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2022 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken