Eigen website

Eigen startpagina

Wanneer u zelf een website heeft, is het handig om ook een eigen startpagina te hebben. Op de startpagina kunt u een link plaatsen naar uw eigen website. Deze link komt de vindbaarheid van uw website ten goede.
 
Wanneer u meerdere startpagina's beheert, kunt u vanaf iedere startpagina een link naar een pagina op uw eigen website plaatsen. Deze extra links worden door zoekmachines gezien en deze zullen uw website na verloop van tijd hoger in de zoekresultaten plaatsen. Een link wordt namelijk gezien als een soort aanbeveling en telt mee bij het bepalen van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.
 
Naast dat u een dochterpagina kunt maken op de bestaande sites, zoals mijnwebsitestarten.nl, kunt u ook zelf een startpagina website beginnen. Dit kan eenvoudig met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services, waarover u hier meer kunt lezen. Zo krijgt u de controle over niet alleen een dochterpagina, maar over de hele website.
 
Het Startpagina Script heeft een aantal handige eigenschappen. Zo kunt u ervoor kiezen om bezoekers de mogelijkheid te geven zich te registreren als paginabeheerder op uw startpagina website. Wilt u liever zelf het volledige beheer doen, dan schakelt u deze optie net zo gemakkelijk weer uit.
 
Een linkteller zorgt ervoor dat het script u precies kan vertellen hoe vaak bezoekers op iedere link hebben geklikt. Met behulp van een uitgebreide editor kunt u met het Startpagina Script ook teksten en banners op uw startpagina's plaatsen. Banners zijn bijvoorbeeld handig voor affiliate marketing - een manier om een extra zakcentje met uw startpagina te verdienen.
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken