Eigen website

Eigen marktplaats

Maakt u gebruik van het marktplaats script van Vrolijk Internet Services, dan kunt u met weinig verstand van websites bouwen of programmeren relatief eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Het script is betaalbaar aan te schaffen en is met behulp van een meegeleverd installatiescript in een handomdraai geïnstalleerd op uw webruimte.
 
Na de installatie zijn de volgende onderdelen beschikbaar:
 
a) De "voorkant" van de advertentie website, het voor de bezoeker zichtbare deel:

 1. De categorielijst, klikt u op de naam van een categorie dan wordt er een overzicht van advertenties in die categorie weergegeven;
 2. Het overzicht van advertenties op de voorpagina;
 3. Het overzicht van advertenties binnen een categorie;
 4. Het zoekveld en de zoekresultaten;
 5. Het weergeven van de advertenties (inclusief bijbehorende foto's);
 6. Functionaliteit voor het reageren op een advertentie
 7. Functionaliteit om een melding van een advertentie te doen (bijvoorbeeld bij het vermoeden van fraude of misleiding);
 8. Het registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Met dit account kunnen adverteerders inloggen op de beheeromgeving (de zogeheten achterkant van de website).
 
b) De "achterkant" van de advertentie website, de beheeromgeving waar u de advertentie website kunt beheren en waar adverteerders hun advertenties kunnen beheren. De achterkant bevat onder andere de volgende componenten:
 
 1. Beheerscherm voor de categorieën. Alleen iemand met websitebeheerrechten kan categorieën aanmaken, bewerken of verwijderen. Per categorie kunt u instellen of de plaatsing van een advertentie in die categorie geld kost en hoeveel dat kost;
 2. Beheerscherm voor de uitstraling van uw website. Hier kunt u de kleuren van de website aanpassen. Ook kunt u hier de titel van uw advertentie website aanpassen en de voor zoekmachines relevante velden (meta keywords en meta description);
 3. Schermen voor het instellen van allerlei algemene instellingen. U kunt hier bijvoorbeeld het e-mailadres wijzigen waar klachten over advertenties naartoe verzonden moeten worden. En instellen hoe lang een advertentie actief moet blijven op de website. Ook kunt u hier het maximum aantal foto's instellen dat bij een advertentie mag worden toegevoegd.
 4. Adverteerders die inloggen op de beheeromgeving hebben alleen rechten om hun eigen advertenties te beheren en hun accountinstellingen te wijzigen. Ze kunnen nieuwe advertenties aanmaken en hun reeds geplaatste advertenties wijzigen.
 
Is dit voor u interessant, dan kunt u op de website van Vrolijk Internet Services lezen hoe u een demo website kunt bekijken waarop het marktplaats script wordt gebruikt en het script kopen. Daarbij is het mogelijk om het script zonder bijkomende kosten door Vrolijk Internet Services op uw webhosting pakket te laten installeren.
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken