Eigen website

CMS systeem

Een CMS systeem - wat de afkorting is van content management systeem - is een stukje software dat wordt gebruikt om het aanpassen van een website te vereenvoudigen. Typerend voor CMS systemen zijn de volgende functionaliteiten:
 
  • Wijzigingen aanbrengen op pagina's;
  • Het verrichten van wijzigingen in het navigatiemenu;
  • Het beheer van formulieren op de website;
  • Gebruikersbeheer
  • Bezoekersstatistieken inzien
 
Uiteraard is dit maar een greep van mogelijke functionaliteiten. In werkelijkheid zal het ene CMS systeem meer functionaliteiten bieden en het andere CMS systeem een stuk minder. Omdat het ontwikkelen van een content management systeem binnen het bereik van iedereen met voldoende programmeerkennis ligt, zijn er dus ook een behoorlijk aantal CMS systemen waarover u online informatie kunt vinden.
 
Er zijn CMS systemen die u gratis kunt downloaden zoals Drupal, Joomla! en WordPress. Ook zijn er CMS systemen waarvoor u moet betalen. Deze CMS systemen zijn doorgaans bedoeld voor grote organisaties met relatief complexe websites. Denk aan een gemeentelijke websites waar men allerlei aanvragen kunt indienen. Of een website van een luchthaven waar dagelijks duizenden mensen online inchecken.
 
Een CMS systeem dat erg gericht is op het vervullen van de behoeften van ondernemers, is het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. De unieke waarde van dit CMS systeem zit hem voor een groot deel in de snelheid en het gemak waarmee u uw website online heeft. De installatie bestaat uit drie eenvoudige stappen, waarin u wat algemene gegevens invult. De software doet daarna de rest.
 
Wanneer het CMS systeem van Vrolijk Internet Services is geïnstalleerd, is er direct een module beschikbaar waarmee u online producten en diensten kunt aanbieden. Via het CMS systeem kunt u tevens betalingen ontvangen zonder dat er extra plugins geïnstalleerd hoeven te worden.

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken