Eigen website

Advertentie website

Er is een zekere kans dat de eigen website die u wilt beginnen een advertentie website betreft. In dat geval kan het een goed idee zijn om van een zogeheten "marktplaats script" gebruik te maken. Dit betreft een webscript dat alle functionaliteiten van een advertentie website bevat. Ook is een uitgebreide beheeromgeving vaak onderdeel van het script. In die beheeromgeving kunt u allerlei instellingen van uw website veranderen.
 
Een voorbeeld van wat u kunt aanpassen met de beheeromgeving, zijn de kleuren die op uw advertentie website worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de achtergrondkleur van de website en de kleuren die in het navigatiemenu worden gebruikt.
 
Iets anders dat u kunt aanpassen zijn de op de website gebruikte rubrieken waarin de advertenties worden geplaatst. Het marktplaats script van Vrolijk Internet Services installeert een groot aantal rubrieken voor u, maar u bent niet verplicht om deze te gebruiken. Als u wilt dan kunt u uw eigen rubrieken gebruiken in plaats van de rubrieken die door het installatiescript worden aangemaakt.
 
Ook kunt u een rubriek zo instellen dat een adverteerder moet betalen als hij in die rubriek een advertentie plaatst. Er zal dan een melding verschijnen met de kosten en de adverteerder krijgt direct de mogelijkheid om te betalen. Daarbij kan de adverteerder zelf kiezen of hij bijvoorbeeld via iDEAL of PayPal betaalt.
 
Wil de adverteerder een telefoonnummer bij de advertentie vermelden, dan kunt u daar ook een geldbedrag voor vragen. Hetzelfde geldt voor een vermelding van een website. Voor het vermelden van een telefoonnummer en het vermelden van een website kunt u afzonderlijke prijzen hanteren.
 
Lijkt het u iets om uw advertentie website met een marktplaats script te maken, dan zou u eens op de website van Vrolijk Internet Services moeten kijken. Daar kunt u een marktplaats script kopen met de bovenstaande mogelijkheden. Het is een modern script dat de advertenties goed weergeeft op zowel het scherm van een mobiele telefoon als op een groot beeldscherm.

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 Eigen website

Maak simpel je website Eigen site maken